Наше меню

Контакти
вул. Мечникова, 7,
098 905 55 99
вул. Дніпровська набережна 18А,
093 905 55 99
Copyright 2023 © Barber Pet Grooming & Shop.
Україна, Київ. Всі права захищені.
Created by FamilyLab
0
098 905 55 99

Наші телефони

098 905 55 99 (вул. Мечникова, 7)
093 905 55 99 (вул. Дніпровська набережна 18А)

Дотримання чистоти – запорука здоров’я вашого улюбленця

07 Серпня 2019

Основним пунктом Barber Pet є здоров’я наших чотириногих клієнтів. Крім контролю якості виконання процедур, ми ретельно стежимо за чистотою та гігієною нашого грумінг салону. Приводячи свого вихованця до нас, вам не варто ні про що турбуватися – в Barber Pet дотримуються всі санітарні норми.

Навіщо потрібна обробка приміщення і інструментів?

У Barber Pet проводиться регулярна антибактеріальна і протипаразитарна обробка приміщення, дезінфекція поверхонь, а також триетапна стерилізація інструментів після кожної тварини.

На жаль, не завжди грумінг салони дотримуються санітарних норм, вважаючи, що вологого прибирання і простого протирання інструментів антисептиком буде досить. А адже це все одно, що прийти до майстра манікюру, який буде обрізати кутикулу ножицями або кусачками, необробленими після попередньої клієнтки. З тваринами те ж саме. Тому санітарна обробка приміщення і інструментарію – обов’язкова умова роботи Barber Pet.

Як проводиться дезінфекція?

Дезінфекція в нашому салоні складається з декількох етапів:

  1. Інструменти замочують у дезинфікуючому розчині.
  2. Потім ретельно їх полоскають і висушують.
  3. Далі інструменти поміщаються у стерилізатор, тут під впливом ультрафіолету знищуються всі інфекції і мікроби.
  4. Стіни, підлога, а також стіл ми обробляємо спеціальним дезинфікуючим розчином, який вбиває бактерії і паразитів.
  5. Кварцування грумерської.

Крім цього, кожен хвостатик на час проходження процедур забезпечується одноразовими предметами гігієни, а також індивідуальним рушником. Такий підхід дозволяє нам бути максимально впевненими в абсолютній безпеці. А значить і вам нема про що турбуватися.

Ми любимо тварин, і хочемо зробити їх не лише доглянутими і красивими, але і зберегти здоров’я!

Схожі пости

Натуральна авторська косметика Barber Pet

Якісний грумінг котів і собак залежить від багатьох факторів – це і професіоналізм майстрів, і використовуване обладнання, і навіть настрій вихованця. Але є ще одна важлива деталь – грумерська косметика. Працюючи з чотирилапими протягом 10 років, ми можемо розповісти все про особливості кожної породи. Ми вирішили застосувати ці знання, і створили власну лінію косметики, завдяки […]

Натуралка або сухий корм: чим годувати собаку?

Якщо ви тільки зібралися завести собаку, то один з найбільш важливих питань: “Чим годувати чотириногого?”. Думки власників собак поділяються: хтось віддає перевагу виключно натуральній їжі, вважаючи, що корм – це суцільна хімія і чистої води маркетинг; інші навпаки купують корм, виходячи з потреб пса. Давайте розбиратися, що ж краще для хвостатих. Натуральна їжа – що […]

Оберіть мову сайту

Українська
Російська