Наше меню

Контакти
вул. Мечникова, 7,
098 905 55 99
вул. Дніпровська набережна 18А,
093 905 55 99
Copyright 2023 © Barber Pet Grooming & Shop.
Україна, Київ. Всі права захищені.
Created by FamilyLab
0
098 905 55 99

Наші телефони

098 905 55 99 (вул. Мечникова, 7)
093 905 55 99 (вул. Дніпровська набережна 18А)

ТОП-7 найменших порід собак

02 Березня 2023

Мініатюрні собаки вже не перше десятиліття мають популярність у всьому світі. Причина не тільки в їхній мімішності, а й у мобільності: з маленькими собачками легко подорожувати, їх зручно брати з собою в магазин, а якщо в сім’ї є діти, то такий вихованець стане для них справжнім другом. Пропонуємо познайомитися з найменшими породами собак у світі, можливо, серед них є ваш майбутній домашній улюбленець.

Чихуахуа

Вага – 1-3 кг.

Ріст – 15-23 см.

Популярність цій породі принесла світська левиця Періс Хілтон: цей образ сучасної «дами з собачкою» з вищого суспільства. Але, не варто думати про чихуахуа, тільки як про стильний аксесуар, це дуже безстрашні та віддані собаки, які зможуть стати своєму власнику справжнім другом.

 

Бішон фрізе

Вага – 3,5 кг.

Ріст – 23-30 см.

Ця порода користується великою популярністю у Франції та Італії. У перекладі з французької назва породи перекладається, як «кучерява болонка» і правда, побачивши представника цієї породи, ви захопитеся.

Дуже добра і віддана порода, яка відмінно ладнає з дітьми і допоможе вам зібрати мільйон лайків в Інстаграмі.

Французький бульдог

Вага – 9-13 кг.

Ріст – 30 см.

Французький бульдог – це міні-копія американських та англійських бульдогів. Дуже грайливі, розумні, ласкаві та вірні собаки стануть улюбленцями сім’ї та подарують вам багато позитивних емоцій.

Померанський шпіц

Вага – 2-4 кг.

Ріст – 18-22 см.

Батьківщиною померанського шпіца вважається Німеччина, а саме район Померанії. Незважаючи на свої невеликі розміри, ця порода вважається чудовою сторожовою.

Ши тцу

Вага – 4,8 кг.

Ріст – 20-28 см.

Цей міні-лев (саме так перекладається назва породи) здатний підкорити будь-якого своєю добротою та товариськістю. Ши-тцу відмінно ладнає з дітьми та іншими тваринами, тому легко порозуміється з усіма членами сім’ї.

Той пудель

Вага – 3-4 кг.

Ріст – 20-25 см.

Свою назву «іграшковий» ця порода одержала виправдано. Справді, таку милашку дуже легко переплутати з іграшкою. Але, за милою зовнішністю ховається сміливий і відважний характер, тому пуделів часто використовують, як помічників у скотарстві.

Йоркширский терьер

Вага – до 3 кг.

Ріст – до 23 см.

Ця мила порода собак вважається не лише однією з найменших у світі, а й найсимпатичніших. Завдяки довгій вовні, йоркширським тер’єрам часто роблять милі зачіски та вбирають. При цьому такі собаки не тільки красиві, а й безстрашні, дбайливі та вірні своїм господарям.

Яку б породу маленьких собак ви не вибрали, не варто ставитися до них, як до іграшок. Адже за милою зовнішністю і маленьким зростом ховається величезне добре серце, яке потребує любові та турботи.

Оберіть мову сайту

Українська
Російська