Наше меню

Контакти
вул. Мечникова, 7,
098 905 55 99
вул. Дніпровська набережна 18А,
093 905 55 99
Copyright 2023 © Barber Pet Grooming & Shop.
Україна, Київ. Всі права захищені.
Created by FamilyLab
0
098 905 55 99

Наші телефони

098 905 55 99 (вул. Мечникова, 7)
093 905 55 99 (вул. Дніпровська набережна 18А)

Вибираємо правильну іграшку для собаки

23 листопадаа 2021

Для собак цілком природно щось гризти. Але, погодьтеся, краще якщо це будуть не ваші туфлі або меблі. Щоб “направити” зуби вихованця в “правильне” місце, підберіть для нього іграшки. Причому потрібні вони не тільки щеняті при прорізуванні зубів, а й дорослим хвостикам.

Вибираємо правильну іграшку для собаки

Навіщо собаці спеціальні іграшки?

Недосвідчені власники вихованців вважають, що для ігор достатньо палиць на вулиці та дитячого м’ячика вдома. Проте зооспеціалісти та собаківники з досвідом стверджують, що купувати іграшки слід лише у зоомагазинах. Адже палиці на вулиці можуть містити реагенти або бути заражені паразитами, а дитячі іграшки не призначені, щоб їх гризли – це може призвести до алергічних реакцій, отруєння або травм ротової порожнини тварини. Саме тому іграшки для собак необхідно купувати у зоомагазинах.

На що звернути увагу під час вибору іграшки для собаки?

У магазинах із зоотоварами представлені іграшки як для самостійної гри хвостика, так і для розваг із людьми. Бажано мати в арсеналі різні екземпляри – вони точно не будуть зайвими.

При виборі зверніть увагу на такі нюанси:

Форма. Щоб подарувати своєму хвостику справжнє задоволення від ігор, зважайте на його звички. Комусь подобається «добувати» ласощі, хтось божеволіє від м’ячиків, інші надають перевагу іграм з перетягуванням.

Розмір. Також при покупці потрібно враховувати габарити собаки, тому що для великих, середніх та дрібних порід випускають іграшки відповідних розмірів. Ігри повинні бути комфортними та безпечними.

Матеріал. Вибирайте іграшки із якісних матеріалів, які не містять шкідливих речовин. Також зверніть увагу, щоб предмет був пластичним та міцним.

Легкість гігієни. Є іграшки, які достатньо сполоснути під водою чи протерти серветкою. Але є й такі екземпляри, які потребують ретельного, чи не професійного чищення. Тому якщо ви хочете, щоб іграшка прослужила довго і при цьому зберігала свій вигляд, обирайте відповідні моделі.

Додаткові опції. Є іграшки для підтримки здоров’я зубів, розвитку кмітливості, поліпшення фізичної форми хвостика. Деякі екземпляри поєднують у собі відразу кілька функцій.

В асортименті зоомагазинів ви обов’язково знайдете те, що полюбить саме ваш чотирилапий друг. Також ви завжди можете попросити допомоги у виборі спеціалістів.

Оберіть мову сайту

Українська
Російська