Наше меню

Контакти
вул. Мечникова, 7,
098 905 55 99
вул. Дніпровська набережна 18А,
093 905 55 99
Copyright 2023 © Barber Pet Grooming & Shop.
Україна, Київ. Всі права захищені.
Created by FamilyLab
0
098 905 55 99

Наші телефони

098 905 55 99 (вул. Мечникова, 7)
093 905 55 99 (вул. Дніпровська набережна 18А)

Чищення зубів – важлива процедура для кожного хвостика

15 листопадаа 2019

Одним з найважливіших аспектів догляду за твариною є чистка зубів. Проводити процедуру необхідно регулярно, адже від цього безпосередньо залежить здоров’я і самопочуття вихованця.

Профілактика і гігієна спеціальним гелем

Дану процедуру варто проводити щодня. Але будемо чесні, мало хто буде робити це вдома. Тому приділіть цій процедурі хоча б 1 раз на тиждень-два (в крайньому випадку, в місяць), коли приводите улюбленця на купання і стрижку.

Механічне видалення каменю

При даній маніпуляції камінь знімається скалером, після чого зуби полірують пастою. Процедура може бути застосована практично для всіх вихованців.

Ультразвукове видалення каменя і нальоту

Видалення нальоту і каменю ультразвуком у тварин відбувається також, як і у людей. Звичайно, процедура не з приємних, проте по больовим відчуттям значно поступається механічному чищенню.

Полірування та шліфування зубів фторованою абразивною пастою

Ефективна процедура, яка виконується за допомогою спеціального апарату з насадкою-щіткою. На щітку наноситься паста з абразивними частинками і фтором. При швидкому обертанні насадки щітка прекрасно прибирає наліт і полірує зуби. Дихання, відповідно, також освіжається. Процедуру можна проводити 1 раз в 3-4 тижні. При регулярному видаленні нальоту камінь і зовсім не буде утворюватися.

Кожен з наших грумерів проводить огляд зубів і дає рекомендації про ту чи іншу процедуру.

Що стосується безпосередньо стоматологічних процедур по видаленню каменя, то їх проводить виключно ветеринар. Тому перед записом бажано показати хвостика ветлікарю, а якщо такої можливості немає, то можна надіслати фото зубів.

Що потрібно враховувати:

  • Видалення каменя проводиться тільки здоровим собакам, у яких не кровоточать ясна, не хитаються зуби; а також собакам віком до 7 років (якщо процедури з чищення ніколи не проводилися або проводилися більше 3-х років тому).
  • Процедури великим собакам і брахіцефалам – ​​обговорюється в індивідуальному порядку з нашим ветеринаром.

Оберіть мову сайту

Українська
Російська